Termeni si conditii de utilizare

Următorii termeni și condiții se vor aplica tuturor rezervărilor, indiferent cum au fost efectuate (prin site-ul propriu, email, telefonic, agent de turism, sisteme sau motoare de rezervări). Vă rugam să vă alocati timp să le cititi înainte de a efectua o rezervare.

Folosirea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site-ul villalotus.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare.

Select Silver SRL îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului villalotus.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori, în acest sens.

Prin accesarea site-ului villalotus.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de servicii, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de orice fel de la Select Silver SRL .

Select Silver SRL nu işi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru:

  1. Pagubele apărute prin folosirea în orice fel a serviciilor sau produselor achizitionate prin intermediul site-ului ro
  2. Problemele de compatibilitate cu serviciile achiziţionate de la alte firme;
  3. Descrierea serviciilor (imagini, specificaţii tehnice, preţ) sau conţinutul site-ului ro este exact, complet actualizat sau fără erori. Datorită modificărilor caracteristicilor sau a design-ului de către societatea noastra (fără o notificare prealabilă), serviciile livrate pot diferi în orice mod de imaginile sau descrierile afişate pe site.
  4. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la servicii sau produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost operate greşit în baza de date, firma Select Silver SRL are dreptul să anuleze livrarea serviciului respectiv şi să anunţe clientul despre eroarea apărută, în cel mai scurt timp. Dacă plata nu a avut loc, Select Silver SRL nu poate fi făcută în nici un fel responsabilă pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea rezervarilor.
  5. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a serviciilor, se reduce strict la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Villa Lotus și Lotus Boutique se află în Deva, Bulevardul 22 Decembrie, nr.83, jud. Hunedoara și sunt operate de Select Silver SRL, RO35762476.

Semnând fișa de cazare și/sau consimțământul dat online prin efectuarea unei/mai multor rezervări, confirmați că ați fost informat depre politica de aplicare a termenilor și condițiilor.

Politica de rezervări

Rezervările trebuie efectuate în avans. Tarifele pentru cazare se vor baza pe disponibiliatatea de la data ofertării. Pentru rezervarea camerelor completaţi formularul de pe site și efectuați plata. Rezervarea este confirmată automat după efectuarea plații. Toate tarifele afişate conţin TVA și taxa de oraș, după caz. Camerele alese nu se pot schimba după rezervare. Data sejurului nu se poate modifica după rezervare.

Anularea rezervării

Pentru orice anulare după rezervare sau neprezentare la sejurul ales se percepe o taxă de penalizare de 100% din valoarea pachetului de servicii plătit la rezervare.

Sosirea şi plecarea (check-in și check-out)

Villa Lotus și Lotus Boutique nu au recepție fizică . Accesul în camere se face cu cod de acces pentru sistemele electronice. Codul de acces pentru ușa principală și cameră   îl primiți pe numărul de telefon înregistrat la efectuarea rezervării și pe email și este valabil de la ora 15.00 din ziua rezervării pâna la ora 11.30 în ziua plecării. Puteți să vă cazați oricând după ora 15.00.Primirea camerei (check-în) se poate face începând cu orele 15.00 .Eliberarea camerei ( check-out ) se va face înainte de ora 11.30. Primirea camerei mai devreme se poate face numai cu acordul cameristei. Eliberarea camerei mai târziu de 11.30 este posibilă numai în limita posibilităților, iar preţul pentru check-out târziu pâna la ora 15.00)  este de 60 de lei( TVA inclus) Oaspeţii care eliberează camerele până la ora 11.30 pot să lase gratuit bagajele la camera de bagaje până la ora 17.00 . Dacă bagajele nu sunt ridicate pâna la ora 17.00,  acestea se vor putea ridica numai a doua zi.

 

COMPORTAMENTUL

Select Silver SRL își rezervă dreptul de a judeca nivelul de atitudine, de comportament și de zgomot acceptat al oaspetelui sau al invitaților săi, aceștia trebuind să întreprindă toate măsurile necesare pentru a corecta acțiunile așa cum sunt solicitate de către personalul locației.

În situația în care nu se ajunge la o înțelegere amiabilă, Select Silver SRL poate solicita decazarea imediată a oaspetelui fără a fi obligat să restituie banii plătiți pe cazareși fără să plătească vreo compensare.

Nu putem caza persoane sub influența alcoolului sau a drogurilor sau a oricăror substanțe narcotice și psihotrope.Ne rezervăm dreptul de a anula imediat rezervarea fără a face nici o compensare sau restituire de bani oaspetelui sau către oaspete.

Cazarea

Copiii cu vârste cuprinse între 0-9 ani inclusiv cazaţi împreună cu părinţii beneficiază de gratuitate la cazare şi mic dejun. Copii cu vârsta mai mare de 9 ani se pot caza numai în camerele  <family> , <dubla sau twin>, <deluxe dubla sau twin>. Oaspeții se obligă să aibă grija de copiii alături de care se vor caza și nu îi vor lăsa nesupravegheați în cameră sau în spatiile publice ale locației. Nu sunt disponibile pătuțuri sau paturi suplimentare.

Oaspetele este de acord că dacă numarul de ocupanți al uneia sau mai multor camere este mai mare decât cel din rezervarea confirmată  ,Select Silver SRL nu va fi facută responsabilă și nici nu va accepta mai multe persoane în condițiile respectivei rezervări.

Mic dejun

Se serveşte în sistem bufet  de la 7.30 la 9.30.Este interzisă extragerea de alimente sau băuturi din incinta restaurantului .

Fumatul

Este strict interzis în toate camerele și în toate spațiile publice interioare.Dacă nu se respectă interdicţia cu privire la fumatul în camere se va percepe o suprataxa pentru igienizare în valoare de 500 de lei.

Pentru nerespectarea situațiilor descrise mai sus, avem dreptul și obligația să anunțăm poliția și să anulăm imediat cazarea fără a returna nici o valoare oaspetelui.

Animalele de companie

Este strict intezis accesul în interiorul cladirilor cu  animale şi păsări de companie. Dacă nu se respectă această interdicție se va percepe o suprataxa pentru igienizare în valoare de 700 de lei.

Parcarea este în interiorul proprietății, pe locurile speciale amenajate şi marcate. Parcarea este supravegheată video.Vă rugăm să nu lăsaţi obiecte de valoare sau acte în interiorul autoturismelor. Nu ne asumăm răspunderea pentru bunurile din interiorul autoturismelor.

Litigiile

Conflictele apărute între utilizatorii site-ului villalotus.ro şi Select Silver SRL vor fi rezolvate pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care litigiul nu este soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.

Select Silver SRL își rezervă dreptul de a modifica acest document fără o notificare prealabilă a clientului sau vizitatorului acestui site.

FORȚA MAJORĂ

Select Silver SRL nu va încalca termenii și condițiile acestui acord dacă nu va putea onora serviciile descrise mai sus și va avea dreptul să anuleze o rezervare dacă nu mai este capabilă să ofere servicii de cazare datorită uneia sau mai multor dintre urmatoarele circumstante:

1. Oricare dintre părțile locației este închisă datorită incendiului, alterării, deteriorării sau redecorării la ordinul unei autorități publice pentru orice motiv, altul decăt cel decis de Select Silver SRL.

  1. În imposibilitatea alimentării locației cu gaz, electricitate sau apă .

3. Incendiul, explozia, grevele sau mitingurile spontane, furtuna, vijelia, fulgerarea,inundațiile, canalizarea înfundată care refulează, cutremurele sau urmările oricăreia dintre acestea duc la imposibilitatea de a ne oferi serviciile.

Politica confidențialitate date

Conform cerințelor Regulamentului 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date SC SELECT SILVER SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este de a vă putea asigura serviciile noastre, de a vă asigura suportul privind comenzile dumneavoastră de cazare, de a vă aduce la cunoștință modificările din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii noștri.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt publicate pe site sau în alta parte. Conform Regulamentului 679/2016, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata prin poștă, pe adresa: SC Select Silver SRL, strada 22 Decembrie, nr. 83, Deva, jud. Hunedoara.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND NECESITATEA PRELUCRARII CODULUI NUMERIC PERSONAL IN CAZUL EFECTUARII PLATII CU TICHETE/CARDURI DE VACANTA

În cazul în care veți achita serviciile prestate de noi prin intermediul cardurilor de vacanță în conformitate cu OUG 131/2021, vă informăm că vom fi nevoiți să prelucrăm codul dvs. numeric personal pentru emiterea facturii fiscale în conformitate cu obligațiile instituite de autoritățile naționale competente.

Astfel, vom  solicita codul dvs. numeric personal în scopul emiterii facturii fiscale aferente serviciilor prestate . Datele vor fi stocate pe întreaga perioadă necesară îndeplinirii scopului lor, dacă o perioadă mai lungă nu va fi stabilită prin lege – menționăm că perioada de stocare a unei facturi fiscale este de 10 ani din anul emiterii sale.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state.

SC SELECT SILVER SRL nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de email obținute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, întrebări sau reclamații referitoare la politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected].

Tipul de date stocate pe site-ul villalotus.ro

Jurnal de activități

Datele utilizate: Pentru a furniza această funcție și pentru a înregistra activitățile în jurul managementului site-ului, sunt înregistrate următoarele informații: adresa de e-mail a utilizatorului, rolul utilizatorului, numele de utilizator, numele afișat al utilizatorului, WordPress.com și ID-urile utilizatorilor locali, .com-site-ul de identificare a site-ului pe care se desfășoară activitatea, versiunea Jetpack a site-ului și marcajul temporal al activității. Unele activități pot include și adresa IP a actorului (de exemplu, încercările de conectare) și agentul utilizator.

Activitatea urmărită: încercări / acțiuni de conectare, actualizarea și publicarea acțiunilor, postarea și actualizarea paginilor, acțiuni de trimitere și gestionare a comentariilor / pingback, acțiuni de gestionare a pluginurilor și a temelor, actualizări widget, acțiuni de gestionare a utilizatorilor și modificarea altor setări și opțiuni diferite ale site-ului. Durata de retenție a datelor despre activitate depinde de planul și tipul de activitate al site-ului. (Vedeți lista completă a activităților înregistrate în prezent (împreună cu informațiile de păstrare).

Date sincronizate (?): Încercări de conectare reușite și nereușite, care vor include adresa IP a actorului și agentul utilizator.

Anunțuri

Date utilizate: Următoarele informații (puse la dispoziție de browserul vizitatorului) sunt colectate și trimise către Partenerii de cerere ai nostri: adresa IP, datele geografice (derivate din adresa IP), agentul utilizator, sistemul de operare, tipul dispozitivului, identificatorul generat), adresa URL curentă și categoria de interes a IAB (Interactive Advertising Bureau). Datele din jurnal (adresa IP, datele geografice, agentul utilizator, sistemul de operare, tipul dispozitivului) sunt stocate timp de 30 de zile. Codul unic de utilizator este stocat în cookie-uri și este păstrat timp de 1 an.

Activitate urmărită: afișări ale anunțurilor, evenimente legate de videoclipuri (adică pauză, mut, redare 100% etc.) sau erori și evenimente cu clicuri pe anunțuri. Diversele module cookie sunt utilizate în următoarele scopuri: furnizarea de anunțuri direcționate către anumiți vizitatori, stocarea identificatorilor de utilizatori și colectarea statisticilor anonime ale platformelor de anunțuri.

Servicii Cazare si E-Commerce

Date utilizate: pentru plățile efectuate prin card: valoarea bunurilor din coș, valoarea serviciilor extra, adresa de destinație. Pentru rate de plată: adresa de destinație, codurile de produs achiziționate. Pentru facturare: numele clientului, adresa, precum și datele fiscale, CUI si Nr. Inreg. Reg. Com.

Datele sincronizate: Pentru plăți, trimitem informațiile de facturare cumulate, valută și de facturare ale clientului sau procesorului de plăți respectiv. Consultați politica de confidențialitate a părții terțe respective (Politica de confidențialitate a procesatorului de plati) pentru mai multe detalii. De asemenea, stocăm etichetele de expediere achiziționate pe serverul nostru pentru a le ușura repetarea acestora și pentru a trata solicitările de asistență.

Formulare de contact

Date utilizate: Deoarece Akismet este activat pe acest site, datele de trimitere a formularului de contact – adresa IP, agentul utilizatorului, numele, adresa de e-mail, site-ul web și mesajul – sunt trimise serviciului Akismet (deținut și de Automattic) verificarea spamului. Datele efective de trimitere sunt stocate în baza de date a site-ului pe care au fost trimise și trimise prin e-mail direct proprietarului formularului (adică autorului site-ului care a publicat pagina pe care se află formularul de contact). Acest e-mail va include adresa IP a emitentului, marca de timp, numele, adresa de e-mail, site-ul Web și mesajul.

Date sincronizate (?): Postarile și meta datele asociate cu trimiterea unui formular de contact al unui utilizator. Deoarece Akismet este activat pe site, adresa de IP și agentul utilizator inițial trimise împreună cu comentariul sunt sincronizate, așa cum sunt stocate în post meta.

Google Analytics

Date utilizate: Consultați documentația corespunzătoare Google Analytics (Google Analytics documentation) pentru tipul specific de date pe care le colectează. Pentru site-urile care rulează WooCommerce (deținut de asemenea de Automattic) și cu această caracteristică simultană și cu activarea tuturor activităților de urmărire a achizițiilor, evenimentele de achiziție vor trimite Google Analytics următoarele informații: numărul comenzii, codul de produs și numele produsului, categoria produsului, cumparate. Google Analytics oferă anonimizarea IP, care poate fi activată de proprietarul site-ului.

Activitate urmărită: această funcție trimite evenimente de vizualizare a paginii (și eventual evenimente de redare video) către Google Analytics pentru a fi utilizate. Pentru site-urile care rulează magazine WooCommerce, sunt trimise și câteva evenimente suplimentare în Google Analytics: adăugări și eliminări pentru coșuri de cumpărături, afișări de produse și clicuri, vizualizări detaliate despre produse și achiziții. Urmărirea pentru fiecare eveniment specific WooCommerce trebuie să fie activată de proprietarul site-ului.

Like-uri

Date utilizate Pentru a procesa o acțiune de like la o postare, se utilizează următoarele informații: adresa IP, ID-ul utilizatorului WordPress.com, numele de utilizator WordPress.com, ID-ul site-ului conectat WordPress.com (pe care postul a fost plăcut), ID-ul postului post care a fost plăcut), agent utilizator, marca de timp a evenimentului, limba browserului, codul țării.

Activitate urmărită: Monitorizare Like-uri la o postare.

Versiunea mobilă a site-ului

Datele utilizate: Preferința unui vizitator de a vizualiza versiunea mobilă a unui site.

Activitate urmărită: Un cookie (akm_mobile) este stocat timp de 3,5 zile pentru a-și aminti dacă un vizitator al site-ului dorește sau nu să vadă versiunea sa mobilă. Aflați mai multe despre acest modul cookie

Notificări

Datele utilizate: adresa IP, numele de utilizator, ID-ul și adresa URL a site-ului, versiunea Jetpack, agentul utilizator, adresa URL de vizitare, adresa de trimitere, marcajul de timp al evenimentului, limba browserului și codul țării. Unele informații sau activități referitoare la vizitatori pot fi trimise proprietarului site-ului prin intermediul acestei funcții. Aceasta poate include: adresa de e-mail, numele de utilizator, adresa URL a site-ului, adresa de e-mail, conținutul comentariului, urmărirea acțiunilor etc.

Activitatea urmărită: trimiterea notificărilor (adică atunci când trimitem o notificare unui anumit utilizator), deschiderea notificărilor (de ex. Atunci când un utilizator deschide o notificare pe care o primesc), efectuând o acțiune din cadrul panoului de notificări (de exemplu, preferând un comentariu sau marcând un comentariu ca spam) și făcând clic pe orice link din panoul / interfața de notificare.

Protecția site-ului

Datele utilizate: Pentru a verifica activitatea de conectare și a încerca să blocheze încercările frauduloase, se utilizează următoarele informații: încercarea adresei IP a utilizatorului, încercarea adresei de e-mail a utilizatorului / a utilizatorului (adică în funcție de valoarea pe care încercau să o utilizeze în timpul procesului de autentificare); toate anteturile HTTP legate de IP atașate la utilizatorul care a încercat.

Activitate urmărită: încercări de conectare nereușite (acestea includ adresa IP și agentul utilizator). Am setat, de asemenea, un cookie (jpp_math_pass) timp de o zi pentru a vă aminti dacă / când un utilizator a finalizat cu succes o captură de matematică pentru a dovedi că sunt o persoană reală. Aflați mai multe despre acest modul cookie.

Date sincronizate: Încercări de conectare nereușite, care conțin adresa IP a utilizatorului, tentativă de utilizator sau adresa de e-mail și informații despre agentul de utilizator.

Căutări

Datele utilizate: oricare dintre filtrele de căutare alese de vizitatori și datele de interogare pentru a procesa o cerere de căutare pe site-ul nostru.

Partajare

Date utilizate: Atunci când permiteți partajarea conținutului prin e-mail (această opțiune este disponibilă numai dacă Akismet este activă pe site), se utilizează următoarele informații: partajarea numelui și a adresei de e-mail (în cazul în care utilizatorul este conectat, aceste informații vor fi extrase direct din contul lor) , Adresa IP (pentru verificarea spamului), agentul utilizator (pentru verificarea spamului) și e-mail / corp. Acest conținut va fi trimis către Akismet (deținut, de asemenea, de către Automattic), astfel încât să se poată efectua un control spam. În plus, dacă reCAPTCHA (de către Google) este activată de proprietarul site-ului, adresa IP a părții de partajare va fi partajată cu acel serviciu. Puteți găsi politica de confidențialitate Google aici.

Abonamente

Date utilizate: Pentru a iniția și procesa abonamentele, se utilizează următoarele informații: adresa de e-mail a abonatului și ID-ul postării sau comentariului (în funcție de abonamentul specific care este procesat). În cazul inițierii unui nou abonament, colectăm, de asemenea, câteva date de bază despre server, inclusiv toate antetele de cerere HTTP ale utilizatorului abonatului, adresa IP de la care abonatul vizionează pagina și URI-ul care a fost dat pentru a accesați pagina (REQUEST_URI și DOCUMENT_URI). Aceste date de server sunt utilizate în scopul exclusiv de monitorizare și prevenire a abuzului și a spamului.

Activitate urmărită: Cookie-urile funcționale sunt setate pe o durată de 347 de zile pentru a-și aminti blog-ul unui vizitator și pentru a posta opțiunile de abonare dacă, de fapt, au un abonament activ.