Termeni si conditii de utilizare

Art. 1. Folosirea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site-ul villalotus.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare.

Select Silver SRL îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului villalotus.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori, în acest sens.

Art. 2. Comunicarile electronice, telefonice.

 1. Prin accesarea site-ului villalotus.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de servicii, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de orice fel de la Select Silver SRL

Art. 3. Securitatea şi Confidenţialitatea.

 1. Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor oferite de Select Silver SRL
 2. Select Silver SRL garantează securitatea sistemelor sale informatice, în acest sens, datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii/rezervarii nu vor intra în posesia unor terţe părţi şi nu vor fi abuziv folosite.

Art. 4. Declinarea responsabilitaţii.

 1. Select Silver SRL nu işi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru:
  1. Pagubele apărute prin folosirea în orice fel a serviciilor sau produselor achizitionate prin intermediul site-ului villalotus.ro
  2. Problemele de compatibilitate cu serviciile achiziţionate de la alte firme;
  3. Descrierea serviciilor (imagini, specificaţii tehnice, preţ) sau conţinutul site-ului villalotus.ro este exact, complet actualizat sau fără erori. Datorită modificărilor caracteristicilor sau a design-ului de către societatea noastra (fără o notificare prealabilă), serviciile livrate pot diferi în orice mod de imaginile sau descriile afişate pe site.
  4. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la servicii sau produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost operate greşit în baza de date, firma Select Silver SRL are dreptul să anuleze livrarea serviciului respectiv şi să anunţe clientul despre eroarea apărută, în cel mai scurt timp, dacă plata nu a avut loc, Select Silver SRL nu poate fi făcută în nici un fel responsabilă pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea rezervarilor.
  5. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a serviciilor, se reduce strict la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Art. 5. Litigiile

 1. Conflictele apărute între utilizatorii site-ului villalotus.ro şi Select Silver SRL vor fi rezolvate pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.
 2. În cazul în care litigiul nu este soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.

Art. 6. Drepturile de autor.

 1. Conţinutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi, baze de date şi orice alte date) este proprietatea Select Silver SRL şi este protejat, conform Legii Drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială.
 2. Folosirea fără acordul Select Silver SRL a oricăror din elementele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Art. 7. Modificarile in acest document.
Select Silver SRL isi rezerva dreptul de a modifica acest document fara o notificare prealabila a clientului sau vizitatorului acestui site. Clientul este obligat sa consulte aceasta pagina pentru a fi la curent cu noutatile publicate. Orice modificare efectuata de catre Select Silver SRL va fi marcata cu data la sfarsitul acestui document.

Deva, 01. noiembrie 2018.